Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatul Ligii a II-a de fotbal a fost “pritocit” multă vreme înainte de debut şi s-a ajuns la formatul lui cu 20 de echipe. Aşa cum era de aşteptat de altfel, câteva echipe care s-au înscris în competiţie cu mare “încredere” au capotat. După Şoimii Pâncota, a venit rândul celor de la ACS Berceni să predea “armele”. În aceste condiţii, în care o nouă formaţie se retrage înaintea finaului turului de campionat, toate rezultatele consemnate în partidele directe se anulează şi fiecare grupare care a rămas în competiţie va sta în etapele în care ar fi trebuit să joace cu Pâcota sau Berceni.
Aşadar, Foresta Suceava va avea parte de o nouă “rearanjare” a clasamentului. Oricum, sucevenii nu vor pierde mult la golaveraj pentru că au învins doar cu 1-0 pe ACS Berceni.
Problemele foarte mari din fotbalul românesc fac ca ligile noastre de fotbal să bată tot felul de recorduri negative. Dacă Pandurii se chinuie să ducă la capăt actualul sezon din Liga 1, lucrurile stau şi mai rău în Liga a II-a, unde încă o echipă a anunţat că se va retrage din campionat.
Exemplul negativ dat de Şoimii Pâncota a fost urmat şi de ACS Berceni. Fără niciun punct în actuala ediţie, echipa ilfoveană e măcinată de probleme financiare, iar vicepreşedintele Paul Terteleac a anunţat că formaţia sa se va retrage din campionat.
„S-a ajuns la capătul drumului şi la Berceni. Mai mult ca sigur nu se va merge mai departe. Vom înştiinţa FRF-ul. Nu credem că se mai poate recupera vreun ban. Jucătorii nu au mai avut răbdare, aveau o lună restanţă, dar cei care ţin clubul nu au vrut să mai achite salariul pentru că nu s-au înregistrat rezultatele aşteptate. Vor fi jucători liberi după 31 noiembrie”, a spus Terteleac la emisiunea „Fotbal la matineu” de la Radio Sport Total FM.
Cum ACS Berceni nu a reuşit decât un egal în acest campionat, cu Şoimii Pâncota, dispariţia ei din Liga 2 nu afectează competiţia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava