Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

România a reușit să câștige grupa E de la EURO 2024. Din start s-a pornit cu ideea ca în primul meci cu Ucraina să nu pierdem, cu Belgia nu ne puteam baza pe nimic, pentru ca în ultimul meci al grupei să ne batem pentru victorie cu Slovacia.

Singura partidă în care am jucat fotbal cu adevărat a fost cea cu Ucraina în care am arătat ce putem, pentru ca în disputele cu Belgia și Slovacia să ne chinuim rău. În pofida acestui fapt, spiritul de luptă și suportul spectatorilor români au făcut ca România să termine pe primul loc grupa E.

Lăsând la o parte sclipirile diferiților jucători și momentele mai bune sau mai puțin bune ale lor, trebuie să remarcăm în primul rând portarul Florin Niță care a apărat senzațional. În partida cu Belgia a limitat proporțiile scorului, iar în cel cu Slovacia a închis poarta.

În optimile de finală vom da piept cu urmașii lui Cruyff, fotbaliștii care evoluează la cele mai mari echipe ale planetei. În meciuri de acest gen se poate întâmpla orice și nu se știe de unde poate apărea surpriza. Vom analiza duelul dintre Austria și Olanda, câștigat de prima, și vom găsi probabil rețeta victoriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava