Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal a stabilit, la mijlocul acestei săptămâni, prin tragere la sorți, programul meciurilor din faza regională a Cupei României, ediția 2024-2025.

Viitorul Liteni, câștigătoarea trofeului la nivelul județului Suceava, a fost repartizată într-o grupă din care mai fac parte câștigătoarele cupei din județele din Vaslui și Iași.

Astfel, echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca va întâlni CSM Pașcani (acasă – 10 iulie) și Comstar Vaslui (deplasare – 13 iulie).

Câștigătoarea acestei grupe va înfrunta, pe teren propriu, pe 20 iulie, câștigătoarea celelaltei grupe din regiunea Moldovei, alcătuită din formațiile Voința Ion Creangă (Neamț), Pro Sport Vârfu Câmpului (Botoșani) și Vulturul Măgirești (Bacău).

Echipa care se va impune în finală va primi trofeul Cupei României pentru regiunea nord-est și se va califica în primul tur din faza națională a Cupei României, programat pe 31 iulie.

Viitorul Liteni a câștigat pentru al treilea an consecutiv faza județeană a Cupei României, după 6-5, la loviturile de departajare, cu Juniorul Salcea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava