Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ține ocupate în prezent paginile ziarelor cu ultima lor despărțire. Aflat în vacanță în Grecia cu noua iubită, Gabi Bădălău încă i-ar scrie mesaje fostei sale iubite, așa cum a lăsat ea de înțeles. De asemenea, blondina l-a acuzat pe afacerist de infidelitate, notează click.ro.

Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să meargă pe drumuri separate, însă despărțirea lor recentă este una vulcanică. De ce? Pentru că aceștia au început să își arunce cuvinte grele.

Gabi Bădălău, care se află în vacanță cu noua sa iubită, nu și-o poate scoate din cap pe Bianca Drăgușanu, după cum ea afirmă.

„Mi-a spus încontinuu, mi-a transmis. El îmi transmite încontinuu, chiar și din vacanță cu fata asta, el îmi transmite vocale. Îmi spune cât suferă, cât îl doare, cât l-am rănit.” – a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars, conform click.ro.

Vedeta și-a continuat declarațiile și a mărturisit faptul că după trei ani de relație, Gabi Bădălău ar fi încercat să îi fie infidel cu o persoană din anturajul ei. După despărțire, Gabi Bădălău a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de infidelitate. Cu toate că ea nu a reacționat imediat, vedeta acum a răbufnit și a explicat cum afaceristul a încercat să aibă o relație de trei luni de zile cu persoana respectivă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gabi-badalau-primeste-acuzatii-de-infidelitate-din-2371609.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava