MOPAN Suceava

Un român se va număra printre cei mai importanți actori care vor participa la celebrul Festival Internațional de la Berlin! Filmul „You’re ugly too”, în care joacă actorul român George Piștereanu, a fost nominalizat la categoria „Generation Kplus” în cadrul cunoscutului festival Berlinale!

George Piștereanu, unul dintre cei mai apreciați și premiați actori români ai momentului, va participa la Festivalul de la Berlinale. Filmul „You’re ugly too”, în care George joacă rolul lui Tibor, a fost inclus pe lista nominalizatelor la Festivalul de la Berlin. Actorul român a fost coleg de platou cu Aidan Gillen Gillen, actorul irlandez care joacă rolul lui Petyr „Littlefinger” Baelish în celebrul serial „Game of Thrones”. De-a lungul carierei, Aidan a mai interpretat roluri importante în filme ca: „Blitz” sau “Calvary”. Povestea filmului regizat de Mark Noonan o are în prim-plan pe Stacey, o tânără care rămâne fără ambii părinți și care ajunge în grija unchiului său, proaspăt eliberat de la închisoare: https://www.youtube.com/watch?v=HgHpkfxj3YQ.

Această nominalizare vine la aproape 3 ani de la un alt mare eveniment pentru cinematografia românească și actorul român, când filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, în care George Piștereanu a jucat rolul principal, a câștigat Marele Premiu al Juriului, „Ursul de Argint”, la Festivalul de la Berlin.

Berlinale este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de film din lume. Ediția din acest an a luat start joi, 5 februarie. În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai recente producții cinematografice din întreaga lume. Ceremonia de închidere și premiere a Festivalului Internațional de Film de la Berlin va avea loc pe data de 14 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava