Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică, 4 noiembrie, Stadionul „Areni” din Suceava va fi gazda celei de-a VI-a ediţii a Grand Prixului „Cristina Casandra”. Competiţia atletică organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava, Asociaţia Judeţeană de Atletism, care o are ca sponsor principal pe campioana Cristina Casandra va aduna la start sportivi legitimaţi şi nelegitimaţi din judeţul Suceava şi din alte judeţe, precum şi invitaţi de peste hotare.

Concursul va începe la ora 10.00 şi se va disputa la categoriile copii, juniori şi open. Probele de la categoria copii vor fi de 900 metri la feminin şi 900 metri la masculin, la juniori fetele vor alerga 1.500 de metri, iar băieţii 2.500. Categoria open care va încheia întrecerile se vor disputa începând cu ora 11.50 la feminin pe distanţa de 3.000 metri şi la ora 12.10 la masculin pe distanţa de 4.000 de metri. Festivitatea de premiere va începe la ora 12.30, fiecare sportiv participant la Grand Prixul „Cristina Casandra” urmând să primească o diplomă şi un premiu constând în dulciuri, ocupanţii primelor trei locuri urmând să primească premii în bani, echipament sportiv, diplome, medalii şi cupe oferite de organizatori.

„Mă bucură faptul că acest concurs are deja o tradiţie, ediţia 2012 fiind cea de-a VI-a. De la an la an participanţii au fost mai valoroşi şi concursul a fost unul mai puternic. De-a lungul anilor am descoperit numeroase talente în urma acestei competiţii şi sper ca acest lucru să se petreacă şi la această ediţie. Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat de fiecare dată, DJST Suceava şi CSM Suceava şi aşteptăm cât mai mulţi participanţi la competiţie” a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul şi soţul Cristinei Casandra, Silviu Casandra.

„Ne face plăcere de fiecare dată să fim alături de campionii judeţului Suceava şi cu atât mai mult pentru cea mai bună sportivă a acestuia, Cristina Casandra. Să nu uităm faptul că ea a fost singura noastră reprezentantă la Olimpiadă şi ne mândrim cu ea şi o vom susţine de fiecare dată, aşa cum vom face cu toţi sportivii suceveni, în limita posibilităţilor” a afirmat directorul DJST Suceava, Cezar Moscaliuc.

„Participarea Cristinei Casandra la olimpiadele din 2008 şi 2012 a fost un motiv de mândrie pentru CSM Suceava şi de fiecare dată vom fi alături de campionii noştri. Clubul nostru va pune la dispoziţie baza sportivă pentru competiţia Grand Prix «Cristina Casandra» şi se vrea trecerea în calendarul naţional. Vom participa la sărbătorirea a 100 de ani de la înfiinţarea FR Atletism şi vom insista pentru acest lucru. Cristina Casandra este un model pentru tinerii atleţi şi merită ce este mai bun” a fost de părere directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava