Concert pascal
MOPAN Suceava

Handbal masculin a luat prim planul la Suceava, dar asta nu înseamnă că cel feminin nu există. Echipa feminină de juniori III a LPS Suceava a demonstrat acest lucru reuşind să se califice la turneul semifinal. Formaţia suceveană pregătită de antrenorul Ilie Pâţu, a avut un parcurs bun în sezonul regulat şi înainte de ultima etapă este sigură de locul ei în următoarea fază a Campionatului Naţional. Oricum, în ultimul joc al ei din grupa A, LPS Suceava va primi, în acest week-end, vizita formaţiei de pe locul III, HC Buhuşi.
Din echipa LPS Suceava fac parte sportivele. Carina Ciobotariu, Tea Dorovăţ – Roxana Moldovan, Taisia Verciuc, Emilia Cruşninschi, Loredana Şandru, Simona Pop, Denisa Fecioru, Dana Cuciureanu, Cosmina Dănilă, Codruţa Dulceac, Andreea Schipor, Adriana Caşoschi, Ana Maria Sofronie, Miruna Grosu.
De remarcat faptul că cinci jucătoare sucevene vor participa în perioada 4-7 mai la Râmnicu Vâlcea la un turneu de selecţie. Este vorba de Loredana Şandru, Roxana Moldovan, Taisia Verciuc, Emilia Cruşnischi şi Denisa Fecioru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava