Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

CSU Suceava stabilit, în linii mari, programul de pregătire pentru noul sezon competițional.

Echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu se va bucura de vacanță până în data de 4 iulie, când este programată reunirea lotului.

Dupa o scurtă perioadă de reacomodare la efort, o bună parte dintre jucători vor pleca fie la Campionatul European Universitar din Ungaria, fie la Campionatul European de tineret din Slovenia.

Gruparea suceveană va disputa primele meciuri de pregătire din intersezon în primul weekend din luna august, cu ocazia Memorialului “Mihai Mironiuc”, care are loc la Suceava, urmând ca o săptămână mai târziu să participe la un turneu amical la Odorheiu Secuiesc.

Viitoarea ediție a Ligii Naționale la handbal masculin va debuta la sfârșitul lunii august, cu două noi formații la start, este vorba de CSM Odorheiu Secuiesc și CSM Alexandria, promovate în locul grupărilor CSM Sighișoara și Universitatea Cluj.

Echipa CSU Suceava a făcut două achiziții în perspectiva viitorului sezon competițional: portarul George Șelaru (Potaissa Turda) și interul stânga iranian Amin Yousefinezhad (CSM Vaslui).

În schimb, conducerea universitarilor a renunțat la portarul Mihai Merlă și la interii Bogdan Mănescu, Pavel Loic și Alex Dascălu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava