MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Vaslui s-a desfăşurat al cincilea turneu contând pentru seria A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III. După două turnee în care a câştigat toate partidele disputate, echipa Liceului cu Program Sportiv a fost învinsă de această dată de contracandidata sa la primul loc, LPS Piatra Neamţ.
„Prima repriză a meciului cu formaţia din Piatra Neamţ a fost una mai modestă, nemţenii conducându-ne la pauză cu cinci goluri diferenţă. Am revenit în repriza secundă şi ne-am apropiat la un singur gol, dar efortul a fost prea mare şi am cedat pe final. În celelalte jocuri nu am avut probleme.
Suntem la egalitate de puncte cu adversarii noştri din Piatra Neamţ fiecare având câte două înfrângeri. A mai rămas de disputat un singur turneu care va avea loc la Piatra Neamţ la finele lunii martie” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III a LPS Suceava, Răzvan Bernicu.

Rezultate consemnate în turneul cu numărul V de la Vaslui:
LPS Suceava – LPS Piatra Neamţ 22-25
LPS Suceava – LPS Iaşi 35-24
LPS Suceava – LPS Roman 33-26
LPS Suceava – LPS Vaslui 26-17

Primele patru echipe din fiecare serie se califică la turneul semifinal.
Din echipa de handbal masculin juniori III a LPS Suceava fac parte jucătorii: Danis Caunic, Tudor Munteanu, Ionuţ Munteanu, Alexandru Păstru, Ovidiu Cozorici, Claudiu Lăzurcă, Lucian Rusu, Mihnea Bejan, Gabinet Cassian, Samuel Stanciuc, Albert Vizitiu, Ionuţ Logofătu, Vlad Niculică, Antoniu Pintilei şi Alexandru Babiuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava