Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Naționala masculină de tineret a câștigat sâmbătă cel de-al doilea meci susținut la Vaslui la Trofeul Carpați, 34-29 cu Polonia, echipă care va participa și ea la europenele din Slovenia. Oaspeții au început în trombă, au condus cu 5-1 în minutul 4, dar băieții noștri au revenit, la pauză s-a intrat la egalitate, România desprinzându-se decisiv în ultimul sfert de oră. După două zile libere, echipa se va reuni pe 2 iulie pentru vizita medicală, după care va avea loc un stagiu de pregătire la Făgăraș în perioada 3-8 iulie. Plecarea spre Slovenia este prevăzută pentru 9 iulie, a doua zi România urmând să debuteze la europenele de tineret contra Norvegiei.

Handbaliștii suceveni au fost din nou principalii marcatori, după meciul cu Bosnia Herțegovina, punctând de 16 ori. Cei mai buni marcatori ai României au fost Daniel Stanciuc, în present la campioana României, Dinamo București și Codrin Radu de la CSU Suceava.

ROMÂNIA – POLONIA 34-29 (16-16)

Arbitri: C. Bălan / I. Savin

România: Cozmaciuc 1 gol, Podovei, Berghoffer, Marchiș – Stanciuc 6, Sabou 5, Radu 5, Voica 4, Zarițchi 3, Gheorghe 3, Golea 2, Oancea 1, Niculaie 1, Grigore 1, Pavlov 1, Focșăneanu 1, Armanu. Antrenor: Adrian Petrea.

Handbaliștii de la CSU Suceava au marcat de 12 ori și în victoria pe care România a obținut-o la finele săptămânii trecute la Vaslui, scor 30-26 (12-10), în fața Bosniei-Herțegovina, în meciul de deschidere al Trofeului Carpați pentru tineret.

La final, Bogdan Niculaie, de la CSU Suceava, a fost desemnat cel mai bun jucător din tabăra tricolorilor– un cadou de ziua sa de naștere pentru jucătorul sucevean.

ROMANIA – BOSNIA 30-26 (12-10)

România: Berghoffer, Podovei, Cozmaciuc – Grigore (4), Voica (4), Pavlov (3), Radu (3), Oancea (2), Noțigan (2), Golea (2), Gheorghe (2), Focșăneanu (2), Sabou (2), Pințoiu (1), Niculaie (1)Zarițchi (1), Stanciuc (1), Armanu, Toma, Marchis și Reuț. Antrenor: Adrian Petrea.

Acțiunea de la Vaslui face parte din programul de pregătire pentru Campionatul European de tineret, care se va desfășura în perioada 10-21 iulie, în Slovenia.

Reprezentativa țării noastre a fost repartizată în Grupa D, alături de Ungaria, Norvegia și Cehia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava