MOPAN Suceava

Cantaretul de origine romana, RJ a debutat la inceputul anului in industria muzicala cu single-ul compus chiar de el, “Here Today”, tot el regizand si editand clipul piesei, ce a avut premiera la NBC Universo, in doar cateva saptamani fiind vizualizat in intreaga lume, fapt ce i-a dat lui acestuia incredere de sine. Asa ca, RJ a lansat recent cel mai nou hit al sau, “I’m Gone”, cu care vrea sa cucereasca si sa viziteze Romania, videoclipul piesei atragand peste un milion de vizualizari pe YouTube in doar o saptamana.

Bunicul lui RJ, Al Lizer s-a nascut in Los Angeles, dar parintii lui Al (strabunicii lui RJ) Louis si Betty Lizer s-au nascut in Romania si au trait in orasul Bacau. Al a fost un violonist si un copil minune, care atunci cand a absolvit liceul, s-a inrolat in armata pentru a lupta in al doilea razboi mondial. Odata, de Craciun, in timp ce erau stationati in nordul Frantei, el a fost rugat sa cante la vioara intr-o biserica engleza, apoi, in timp ce Al a fost in Anglia, camarazii sai, intreaga sa companie a fost ucisa. Muzica i-a salvat viata. Dar cel care si-a iubit nepotul si a fost foarte mandru de diplomele, premiile si realizarile lui RJ la asa o varsta frageda, a murit vara trecuta.

Asadar, descendenta romaneasca, RJ afirma faptul ca dragostea lui pentru muzica nu este numai ceva personal, ci si un tribut adus bunicului sau cu care a avut o relatie stransa. De asemenea, el intentioneaza in viitor sa colaboreze cu artisti romani deoarece el este deja un mare fan al muzicii si culturii locale.

Nascut in 1997 in Los Angeles, fiu al Laurei Lizer, un manager de afaceri de la Hollywood, si a lui Rob Word, un producator si director de televiziune, RJ a inceput lectii de pian la varsta de 6 ani, dupa vizionarea clipului “Billie Jean” al lui Michael Jackson.

Emisiunea “Motown 25” a facut ca pasiunea lui pentru muzica sa creasca. “Uneori, inca ma simt ca acel copil care se uita la televizor, coplesit de aceasta prezenta energetica masiva.”, a spus artistul.

Dupa scoala elementara, acesta s-a alaturat unei companii de teatru si a inceput sa faca teatru muzical la varsta de 10 ani si a continuat pe tot parcursul gimnaziului. El a decis sa participe la concursul de admitere pentru a vedea daca ar putea intra in liceul prestigios al artelor spectacolului, Los Angeles County High School for the Arts, unde peste 1000 de studenti concurau pentru aproximativ 130 de locuri. RJ a fost acceptat la specializarea principala teatru si specializarea secundara film.

La varsta de 15 ani, acesta a castigat Premiul “Rising Star” la Festivalul de Film de la Moondance. In tot acest timp, RJ a inceput sa produca si sa regizeze filme scurte, reusind chiar sa castige premiul “Cel mai bun regizor” pentru filmul sau, “Mendacity”.
Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=T1AsiaWZws8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava