Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 28 decembrie a.c., începând cu ora 17:00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, va avea loc un spectacol de datini și obiceiuri de iarnă susținut de Palatul Copiilor Suceava. Manifestarea face parte din cadrul evenimentului ”Crăciun în Bucovina” 2012.

”Să ascultăm colindătorii și să pornim urătorii” este intitulat programul de colinde tradiționale susținut tot astăzi, în cadrul aceluiași program, la Căminul Cultural Neagra Șarului. Programul începe la ora 11:00 , pe scenă urcînd Corul Ansamblului folcloric ”Cetina Călimanilor” și alte ansambluri din zonă.

Programul ”Crăciun în Bucovina” este organizat în județul Suceava pînă pe 13 ianuarie 2013. Ediția din acest an a evenimentului este finanțată și sprijinită logistic de Consiliul Județean Suceava și beneficiază de implicarea și susținerea primăriilor și a instituțiilor de cultură din județ. Întrucât evenimentul are ca obiectiv atragerea unui număr cât mai mare de turiști la nivelul județului Suceava, programul acestuia cuprinde manifestările organizate în perioada 1 decembrie 2012 – 13 ianuarie 2013 pe întreg teritoriul județului, reflectând obiceiurile și tradițiile păstrate și desfășurate în Bucovina cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava