Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit tragerii la sorți efectuate la începutul acestei săptămâni, în primul tur al Cupei României la Rugby, CSM Bucovina Suceava va evolua pe terenul grupării Callatis Mangalia. Sucevenii și-ar fi dorit un adversary dintr-o localitate mai apropiată, dar au avut ghinion și vor trebui să se pregătească pentru o deplasare lungă, costisitoare și obositoare.
Tehnicianul sucevenilor, Constantin Vlad ar dori ca echipa sa să se prezinte la acest meci, dar nu știe deocamdată cu ce bani va suporta cheltuilele cu transportul, cazarea și masa jucătorilor.
“De ce ne-am temut, n-am scapat. Jucăm tocmai la Mangalia. Avem multi tineri in lot, care au nevoie de jocuri în picioare pentru a acumula experienșă și aș vrea să ne prezentăm la acest meci. Nu știu însă dacă vom avea fondurile necesare unei deplasări atât de lungi.
O să informez conducerea clubului în speranța că se vor gasi resurse financiare pentru a onora competiția. E o partidă importantă pentru noi, pe care, dacă o vom câștiga, în turul următor, jucăm pe teren propriu contra unei echipe din Super-Liga”, a declarat antrenorul sucevean Constantin Vlad, care a precizat ca a depus recent la Primarie documentele justificative pentru banii cheltuiți de echipa de rugby în primele zece luni ale anului, este vorba de 30% din bugetul pe 2013.
La cererea gruparii sucevene, meciul dintre Callatis Mangali ași CSM Bucovina Suceava, contând pentru primul tur al Cupei României va avea loc duminică, 3 noiembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava