MOPAN Suceava

Îndrăgita franciză ‘Fast & Furious’ va continua cu încă „cel puțin” trei filme, după lansarea, în aprilie 2015, a ‘Furious7’, potrivit directorului executiv al Universal Pictures, Donna Langley.

Donna Langley a declarat pentru Hollywood Reporter, potrivit contactmusic.com: „Noi credem că vor fi cel puțin încă trei filme. Paul [Walker] este și mereu va fi parte a acestei povești. Dar mai sunt atâtea personaje minunate (în film) și, de asemenea, este o oportunitate excelentă pentru a introduce personaje noi. Cred că această franciză este în dezvoltare. Vom vedea ce se va întâmpla cu ‘Furious 7’, evident, dar încasările noastre au început să crească o dată cu ultimele trei sau patru filme ale noastre. Așa că, noi credem că mai este loc de mai multe filme.”

Universal Pictures a lansat la începutul acestei luni trailerul filmului ‘Fast and Furious 7/ Furios şi Iute 7′. În acest film apare şi actorul Paul Walker, care a murit în noiembrie 2013 într-un accident de maşină, în Los Angeles.

După moartea lui Paul Walker filmările pentru ‘Fast and Furious 7′ au fost întrerupte, iar actorul a fost înlocuit în unele secvenţe de fraţii săi, Caleb şi Cody. Filmările pentru cel mai nou film din seria ‘Fast and Furios’ s-au încheiat în luna iulie, iar Vin Diesel a declarat atunci, pentru ‘Entertainment Tonight’, că ultima parte a producţiei, filmată fără Paul Walker, a fost una dintre cele mai dificile experienţe pe care le-a trăit pe platourile de filmare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava