MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei și ai punctului de lucru Poiana Stampei au intervenit vineri seara cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Dealu Floreni, comuna Dorna Candrenilor. Pompierii militari au fost sprijiniți de lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei. Incendiul a fost anunțat aproape de ora 22:00.
La sosirea echipajelor, ardea parţial acoperişul unei clădiri corp comun, în care funcționau un depozit de materiale de construcții, o spălătorie auto, un club disco și o pensiune turistică, cu o suprafață totală de aproximativ 1.000 de metri pătrați, și exista pericolul de propagare la întreaga construcție și la o locuință aflată în imediata apropiere. Atât clubul disco, cât și pensiunea turistică erau închise, iar în interior nu se afla nici o persoană.
Potrivit ISU Suceava în incendiu au ars aproximativ 350 de metri pătrați din acoperișul clădirii.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de fum al centralei termice, neizolat corespunzător față de materialele combustibile.
Incendiul a fost stins după aproape patru ore de la data anunțării, iar pompierii au salvat clădirea corp comun și locuința învecinată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava