MOPAN Suceava

Pe 28 septembrie încep cazările la USV. Primii așteptați să-și preia camerele sunt studenții din anii IV şi III. USV are 5 cămine extrem de bine puse la punct, iar tarifele ajung pînă la 350 de lei de persoană lunar. Și cantina-restaurant arată foarte bine, mîncarea este bună și la prețuri absolut decente. Prețul mediu pentru cele două mese zilnice este de 35 de lei.
Patru dintre cele cinci cămine sunt situate în campusul Universitar sau în imediata apropiere, iar unul lîngă Colegiul Național ”Petru Rareș”. În toate au fost făcute lucrări reparații și de igienizare.
Cele mai ieftine prețuri pentru cazare, cuprinse între 90 și 350 de lei de persoană lunar, sunt în C1 și C2, iar cele mai mari la C3, C4 și C5, fiind între 160 și 350 de lei de persoană lunar. Toate căminele arată foarte bine, avînd amenajate oficii de preparare a hranei, dotate cu plite electrice și chiar spălătorii. Mobilierul este nou și doar un cămin, C1, exclusiv pentru fete, are grupuri și dușuri sanitare comune. Studenții mai au acces nelimitat la internet și acces la televiziune prin cablu, gratuit în camerele mai scumpe. Tot în acestea, studenții au televizoare și frigidere.
Prima zi de cazare va fi pe 28 septembrie, pentru anii IV și III. Pe 29.09.2016 sunt așteptați să-și preia camerele studenții din anii II şi I, iar pe 30.09.2016 familiştii, masteranzii şi întârziaţii motivaţi.
În căminele USV sunt disponibile 1100 de locuri, alte 200 ar putea fi alocate în căminele liceelor. Anual, sunt înregistrate peste 2500 de cereri de cazare.
Cît privește cantina studențească, aici se poate mînca numai prânzul şi cina, doar în timpul săptămînii. Preţul mediu pentru cele două mese zilnice este de 35 lei. Regia de cantină este următoarea: 40% – pentru studenţii căminizaţi, 60% – pentru studenţii care nu locuiesc în cămine şi 80% – pentru personalul universităţii şi persoanele care sunt din afara universităţii. Și la cantină au fost efectuate lucrări de reparaţii şi igienizare. Specialiştii de la Facultatea de Inginerie Alimentară şi cei de la Departamentul de Sănătate, Nutriţie şi Dietetică lucrează cu angajații cantinei pentru diversificarea meniului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava