MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori III a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a participat, la finele săptămânii trecute, la primul turneu din cadrul sezonului competiţional 2012-2013. Turneul a fost organizat de LPS Botoşani şi a contat pentru seria A.

Rezultate înregistrate de formaţia suceveană:

LPS Suceava – LPS Iaşi           19-18 (12-8)

LPS Suceava – LPS P Neamţ 30-3 (21-0)

LPS Suceava – LPS Botoşani 35-19 (22-10)

LPS Suceava – LPS Vaslui    15-15 (9-10)

LPS Suceava – LPS Roman    20-14 (10-8)

„A fost un început foarte bun de campionat, deşi mă aşteptam la un început mai greu datorat schimbărilor suferite în echipă  – anul acesta au drept de joc jucătorii născuţi 1998-1999 –, dar mai ales din cauza pregătirii neuniforme realizată în perioada de vacanţă. Existând nucleul celor de 1998, cu un turneu final la activ,  a fost posibilă alipirea celor de 1999, mai ales că o oarecare experienţă au şi cei mai mici, prin prisma rezultatelor obţinute, având şi ei la activ un turneul final. Cu pregătirea a fost mai greu, tot lotul antrenându-se împreună doar de la începerea şcolii, deoarece pe perioada vacanţei mulţi au fost plecaţi la bunici, alţii în concedii cu părinţii, alţii la domiciliul lor stabil din afara Sucevei, neexistând posibilitatea de a participa la pregătire. O pregătire centralizată nu se mai poate realiza de ani buni, mai ales pentru grupele mici, din motive financiare, chiar şi participarea în competiţii fiind uneori pusă sub semnul întrebării. Cu toate acestea, dând dovadă de dăruire,  tinerii handbalişti au reuşi să câştige patru jocuri şi să termine la egalitate cu echipa din Vaslui, împărţind cu aceasta locul I al seriei A” a declarat profesorul Petru Brânduşe.

Din lotul echipei LPS Suceava  pentru anul competiţional 2012-2013 fac parte jucătorii: Eduard Duman, Florin Mihăescu, Lucian Bivol, Robert Spac – portari, Bogdan Plugariu, Andi Tofănel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirilă, Robert Alupoaie, Alexandru Cocoş, Răzvan Baciu, Cătălin Antoneac, Sebastian Căldăruş, Claudiu Prodan, Ionuţ Curcă – jucători de câmp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava