Concert pascal
MOPAN Suceava

În acest sezon competițional, în Cupa României la rugby au fost formate două grupe valorice, în luptă pentru marele trofeu fiind angrenate 15 echipe, din SuperLigă și Divizia Națională. Sucevenii fac parte din a doua grupă valorică, unde cele opt formații au fost împărțite în două serii, CSM-ul fiind în cea albastră alături de CS Năvodari, RC Bârlad și RCM Galați. În seria roșie sunt alte patru echipe din Divizia Națională, Stejarul Buzău, CSUAV Arad, Știința Petroșani și CS Mănăștur Cluj. După meciurile din tur și retur, echipele de pe locul I din ambele grupe vor da un baraj, câștigătoarea urmând să joace în sferturile de finală alături de celelalte șapte echipe din prima ligă.
În primul meci oficial din 2016, meci care a contat pentru prima etapă a Cupei României, echipa de rugby CSM Suceava a evoluat pe terenul echipei CS Năvodari. După primele 15 minute în care au dominat, sucevenii au cedat treptat terenul în fața grupării gazdă pentru ca în final să piardă cu 5-43.
”Am întâlnit o formație mult schimbată față de sezonul precedent, CS Năvodari având în lot jucători cu experiență de la Farul Constanța și Steaua. Surprinzător, în primul sfert de oră de joc am dominat jocul pe grămadă și am avut oportunități de a marca. Am și reușit un eseu prin Preutescu.
Pe măsură ce timpul a trecut, gazdele au preluat inițiativa și au câștigat pe merit. Repriza a doua poate că am cedat puțin pentru că am dorit să urmăresc la lucru toți jucătorii pe care i-am avut în lot. Diferența de scor putea fi mai mică, dar am avut și ceva ghinion la câteva faze, cea mai clară fiind cea în care Ștefan Ștefăroi a sprintat către buturile adverse, dar a scăpat balonul chiar în terenul lor de țintă” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.
Sâmbăta viitoare, tot în cadrul grupei albastre a Cupei României la rugby, CSM Suceava va primi pe stadionul ”Unirea” vizita echipei Rulmentul Bârlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava