MOPAN Suceava

Începând cu data de 14 octombrie 2016, se demarează procedura de ocupare a 18 posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, prin încadrare directă din sursă externă.

În scopul completării deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, 18 posturi de subofiţer operativ principal, astfel: 3 posturi la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi 15 posturi la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei.
Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, situat în municipiul Suceava, str. Universităţii nr.14, în perioada 17 octombrie, ora 8:00 – 24 octombrie, ora 16:00.
Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru post pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, secţiunea Domenii de Activitate / Concurs Recrutare Sursa Externa: http://www.pompierisv.ro/sursa%20externa.pdf, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava