Concert pascal
MOPAN Suceava

Agenția Națională de Administrare Fiscală a va organiza șapte întâlniri în cursul lunii ianuarie 2017, în județul Suceava, pentru îndrumarea contribuabililor cu privire la obligațiile fiscale pe care le au de achitat. Întâlnirile vor avea loc la sediile Administrațiilor Fiscale din orașele și municipiile în care vor fi organizate.

Potrivit calendarului stabilit de ANAF, întâlnirile din județul Suceava vor debuta la Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, pe data de 16 ianuarie, pentru aceste ședințe fiind disponibile locuri pentru 100, respectiv șapte contribuabili. Întâlniri asemănătoare vor mai avea loc la Siret (10 locuri) – 17 ianuarie, Gura Humorului (9 locuri) și Rădăuți (25 de locuri) – 19 ianuarie, Fălticeni (7 locuri) – 20 ianuarie și Suceava (15 locuri) – 24 ianuarie.

Discuțiile reprezentanților ANAF cu persoanele fizice și juridice care vor participa la întâlnirile din județul Suceava se vor axa pe Legea nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activități, dar și pe prezentarea serviciilor oferite de ANAF. Tot în cadrul întâlnirilor vor fi prezentate noutăți legislative în acest domeniu, și calendarul obligațiilor fiscale aferent lunii ianuarie.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava