MOPAN Suceava

În week-end pe terenul Bazei Sportive „Atletic Club” din Constanța a avut loc ediția a doua a „Cupei Constructorului” la minifotbal, competiţie organizată de Asociația „Black Sea Equilibrium”, în parteneriat cu VDT Construct şi Edimar Atletic Club. La competiție au luat startul 12 echipe ce au fost împărțte în trei grupe – GRUPA A: VDT Construct (ocupanta locului 3 la prima ediție), CERT Construct, RCS & RDS și Policolor Distribuție Vopsea; GRUPA B: Inter Conti Avastar Suceava, ENG Construct, Auchan City și Fier Oțel Construct; GRUPA C: Epirotiki (învingătoarea primei ediţii), Plasty Prod, Arproex și Smart Design.
După două zile de meciuri spectacol și goluri de generic, finala mare a adus față în față pe Inter Conti Avastar Suceava și Epirotiki. La capătul unui meci decis după prelungiri sucevenii s-au impus cu 4 la 1 după ce la finele celor două reprize regulamentare scorul a fost egal 1 la 1. Omul meciului a fost Lucian Burlacu de la Avastar Suceava zis și Mutu care a făcut ce a vrut cu apărarea celor de la Epirotiki.


“ Jucăm de mult timp împreună și cred că s-a văzut. Vrea să felicit organizatorii și în primul rând restul echipelor participante. A fost un nivel extrem de ridicat și suntem foarte fericiți că am câștigat” a declarat Lucian Burlacu. “ Creștem de la ediție la ediție și asta ne bucură. Vrem să organizăm la Constanța un super turneu în primăvară sau în vară la care să invităm cele mai bune echipe din țară.” a declarat Vasile Ivan manager VDT Construct.
Pe locul trei a venit Auchan City care a trecut în finala mica de ENG Construct cu 2 la 1. La final s-au oferit și câteva premii special după cum urmează:

 Cupa Constructorului – Premii individuale
Cea mai spectaculoasă echipă – Policolor Vopsea Distribuție
Cea mai Fair-Play echipă – Plasty Prod
Cea mai frumoasă galerie – Fier Oțel Construct
Cel mai bun portar – Marius Păuna (RCS&RDS)
Cel mai bun fundaș – Viorel Chivu ( ENG Construct)
Cel mai tehnic jucător – Lucian Burlacu (Inter Conti Avastar Suceava)
Golgheterul competiției – Florin Vărzaru (Epirotiki)

Inter Conti Avastar Suceava a câștigat ediția a II-a a Cupei Constructorului, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava