Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Suceava a găzduit la finele săptămînii trecute ediţia a II-a a Crosului Sucevei, o competiţie dedicată tuturor pasionaţilor de mişcare în aer liber. La competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Suceava, au luat starul 320 de sportivi. Crosul a avut parte de o participare numeroasă mai ales din rândul copiilor şi tinerilor, cei mai mulţi fiind înscrişi la grupele 8-13 ani şi 14 – 18, atât la fete, cât şi la băieţi.

Beneficiind de o vreme foarte bună, participanţii au alergat pe distanţa de 2.000 sau 2.500 de metri, în funcţie de categorie, traseul având startul şi finişul în faţa Casei de Cultură. În cursă a fost parcursă o bucată din strada Mihai Viteazu, cu o coborâre către magazinul Bucovina şi mai apoi pe bulevardul principal până-n centru. Concursul a avut cinci categorii de vârstă la feminin şi masculin, mai exact, copii între 8 şi 13 ani, juniori 14 – 18 ani, seniori 19 – 39 de ani, 40 – 49 de ani şi veterani peste 50 de ani.

Cea mai animată probă, care a avut cea mai mare participare, cea de 8 – 13 ani, a fost câştigată la fete de Cosmina Boiciuc, urmată de Maria Verciuc şi Cristiana Smocot, în timp ce la băieţi, Ioan Vodă a câştigat locul I, urmat de Alexandru Dafin şi Dimitrie Scolobiuc.

La 14 – 18 ani, locul I a fost ocupat, la fete, de Paula Văleanu, urmată de Vanesa Varvaroi şi Maria Grumeza. La băieţi, locul I a fost ocupat de Ștefan Mangu, locul II de Petrică Istrate şi locul III de Tudor Potoroacă.

La categoria 19 – 39 ani, la feminin, pe locul I a urcat Georgiana Popovici, urmată de Andreea Aioanei şi Gabriela Vodă, iar la băieţi pe primele trei locuri s-au clasat Andrei Gafiţa, Ștefan Dornean şi Ciprian Enache.

La 40 – 49 ani, fete, locul I a fost ocupat de Petronela Hanu, locul II de Liliana Lăcătuşu şi locul III de Niculina Mitrofan, iar la băieţi s-au clasat pe primele trei locuri, în ordine, Lucian Ungureanu, Marius Cozmiuc şi Adrian Gălăţanu.

Ultima categorie a fost rezervată participanţilor peste 50 de ani. La masculin, cursa a fost câştigată de Vasile Frigura, urmat de Ioan Stan şi Florin Babiuc, iar la feminin s-a impus Melexina Dumbrăveanu, urmată de Anişoara Busuioc şi Eleonora Sofian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava