MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, s-a numărat printre câştigătorii tombolei organizate duminică la finalul primei ediţii a Crosului Sucevei, însă a renunţat imediat la premiu în favoarea unui alt participant la concurs.

Extragerea câştigătorilor tombolei la care firma Marelvi Electrocasnice a oferit 10 aspiratoare Samsuns a fost făcută de doi copii, în prezenţa liderului PNL Suceava Gheorghe Flutur, şi a preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, acesta din urmă fiind unul dintre sponsorii principali ai Crosului Sucevei.

După anunţarea câtorva câştigători, unul dintre cei doi copii i-au înmânat lui Gheorghe Flutur un bilet câştigător, pe care era trecut numele Ioan Balan, şi numărul 899 pe care acesta l-a avut la înscrierea în competiţie. Imediat după ce şi-a auzit numele, Ioan Balan a spus că renunţă la premiu în favoarea unui alt concurent la Crosul Sucevei.


La tombolă au participat toţi cei 1.007 de suceveni care s-au înscris la Crosul Sucevei, motiv pentru care printre numele care s-au aflat în urnă a fost şi cel al deputatului Ioan Balan.

 

Ioan Balan, printre câştigătorii tombolei de la Crosul Sucevei însă a renunţat la premiu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava