Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PNL la Primăria Sucevei, primarul în exercițiu Ion Lungu, s-a prezentat la urne alături de familia sa, precum şi de mai mulţi colegi din partid. Alături de Ion Lungu au fost prezenţi soţia, cei doi copii, dar şi liderul PNL, Gheorghe Flutur, deputaţii Ioan Balan şi Sanda-Maria Ardeleanu, precum şi candidaţii liberali pentru Consiliul Local Suceava. Ion Lungu a votat la secţia nr. 7 din incinta Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”.

După ieşirea de la urne, Ion Lungu, spus că a votat pentru continuarea modernizării Sucevei şi pentru transformarea oraşului în unul de nivel european. „Astăzi am votat şi pentru repornirea dezvoltării judeţului, pentru crearea de locuri de muncă, un lucru atât de necesar atât în oraşul nostru cât şi în judeţul Suceava. Am votat cu credinţa că aceste lucruri se pot îndeplini. Doamne ajută!”, a spus Ion Lungu. El a ţinut să mulţumească tuturor celor care au fost alături de el.

„Vreau să mulţumesc puternicei echipei PNL, în frunte cu Gheorghe Flutur, parlamentarii de Suceava, colegii mei consilieri care azi au fost alături de mine. Şi vreau să mulţumesc familiei mele, soţiei, copiilor mei care sunt alături de mine”, a mai declarat primarul Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava