MOPAN Suceava

George Piștereanu, renumitul actor român din „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”, a fost primul român care a devenit boss în noul Monopoly Empire: https://youtu.be/kO_kZPYPHWg.

În această ediție, jucătorii au posibilitatea de a construi adevărate imperii financiare, prin achiziționarea mărcilor de prestigiu disponibile pe tabla de joc, printre care se numără și Ford, Puma, Transformers, Wilson, Caterpillar, Xbox, Beats sau Skype. De asemenea, jocul vine și cu un set nou de 6 pioni reprezentativi pentru mărcile din joc.

„Spre deosebire de alte ediții ale jocului, Monopoly Empire le permite jucătorilor să interacționeze cu branduri pe care ei le îndrăgesc și ale căror produse le folosesc în viața de zi cu zi. De asemenea, jocul conține elemente esențiale în viața oricărui boss care știe să facă business, precum panourile publicitare sau cartonașele care le permit să preia mărcile competitorilor în prorpia administrație. Astfel, ei au puterea de a acționa exact așa cum o fac unii dintre cei mai mari oameni de business în realitate,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Conceptul noului Monopoly Empire 2016 este familiar pasionaților de Monopoly, aceasta fiind cea de a treia ediție dedicată brandurilor pe care producătorul de jocuri și jucării Hasbro o lansează în ultimii trei ani.

Despre Monopoly:

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

Despre Hasbro

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava