MOPAN Suceava

Spectatorii care au avut inspirația să vină sâmbătă, 8 februarie, în sala ”Unirea” din Suceava la meciul de volei dintre CSM Suceava și Tricolorul Ploiești nu au avut ce regret. Derbiul rundei a XV-a a seriei est a Diviziei A2 a adus față în față ocupantele locurilor IV și respectiv II în clasament.
Dorind să demonstreze că înfrângerile cu Dacia Buzău și chiar cu Steaua au fost uitate și că oricând pot învinge orice echipă, voleibaliștii pregătiți de profesorul Victor Pancu au făcut un meci entuziasmant și s-au impus cu 3-0 (24, 20, 23).
Primul set a fost probabil cel mai frumos și a avut o desfășurare dramatic. Cu un lot deosebit de experimentat și valoros, formația ploieșteană nici nu concepea să se impună la Suceava. Scorul le-a și fost favorabil oaspeților în majoritatea timpului, ei ajungând să conducă cu 24-22 și să aibă două mingi de set. Gazdele au avut câteva minute de inspirație maximă și le-au ”suflat” ploieștenilor setul preluând conducerea pe tabela de marcaj.
Foarte echilibrate au fost și seturile al doilea și al treilea, avantajul alternând de o parte și de alta între CSM Suceava și Tricolorul Ploiești. Gazdele, care cunosc bine sala ”Unirea” au valorificat la maximum spațiul și au reușit să se impună la 20 și 23. De menționat evoluția foarte bună a tânărului Tanasă, stângaciul descoperit la CSȘ ”Nicu Gane” Fălticeni arătând calități deosebite și poftă de joc. Nu trebuie uitat nici sacrificial făcut de suceveanul Lucian Huțuleac, sportiv care este angajat cu serviciul la București, dar care a făcut eforturi suplimentare pentru a avea liber în week-end și a juca pentru CSM Suceava alături de colegii săi și acolo unde-și dorește de ceva mai mult timp. Toți componenții formației CSM Suceava au jucat așa cum știu ei că pot și au învins o echipă care avea 11 puncte avans în clasament și vrea să promoveze în primul eșalon valoric al voleiului masculin românesc. De remarcat în echipa oaspete, jocul bun al ”veteranului” Răzvan Purice, sucevean get-beget.
CSM Suceava: Sasu, Pietraru, Giurcă, Huțuleac, Tanasă, Ștefură, Orășanu și Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava