Concert pascal
MOPAN Suceava

La capătul unui sezon de toamnă în care au alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite, fotbaliştii Forestei se află în plină vacanţă de iarnă. Sucevenii se vor bucura de zilele libere până pe data de 11 ianuarie, atunci când antrenorii Cristian Popovici, Bogdan Tudoreanu şi Marius Gireadă au programat reunirea lotului în vederea demarării pregătirii pentru partea a doua a campionatului.
„Galben-verzii” vor efectua vizita medicală şi vor rămâne în localitate foarte puţin, pentru că plecarea în stagiul de pregătire centralizată este programată peste doar trei zile, pe 14 ianuarie. Locaţia aleasă de conducerea clubului pentru stagiul montan este Câmpulung Moldovenesc, acolo unde se va pune accent în special pe acumulările fizice. Antrenorul principal Cristi Popovici a vorbit în repetate rânduri pe parcursul acestui sezon de lipsa de prospeţime a echipei pe care a preluat-o în runda a doua şi a menţionat că efectuarea unei pregătiri fizice ireproşabile este principalul său deziderat pentru intersezon.
Revenirea acasă este programată pentru 25 ianuarie, de la această dată sucevenii urmând să intre într-un program de meciuri amicale şi de antrenamente în care se va pune accent pe pregătirea tehnico-tactică.
În prima etapă din 2017, pe 25 februarie, Foresta va primi pe Areni vizita formaţiei ASU Poli Timişoara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava