Concert pascal
MOPAN Suceava

Judeţul Suceava intră sub incidenţa unei avertizări de cod portocaliu de ninsori şi viscol. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică de cod portocaliu, valabilă de vineri 22 martie 2013, ora 18:00 şi până sâmbătă, 23 martie 2013, ora 08:00. În acest interval va ninge, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 80-90 km/h şi la munte de peste 100km/h, viscolind puternic zăpada.

Prefectul Florin Sinescu a precizat că în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Afacerilor Interne nr. 736/2005 pentru intervalul în care a fost instituit codul portocaliu se va asigura serviciul de permanenţă la unităţile administrativ teritoriale.

“Primarii trebuie să dispună măsuri imediate pentru informarea membrilor comitetului local pentru situaţii de urgenţă, a populaţiei, a instituţiilor publice şi a agenţilor economici”, declarat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

Sinescu a mai spus că în eventualitatea apariţiei unor situaţii deosebite generate de fenomenele meteorologice a fost constituit Comandamentul Operaţional Judeţean Suceava, la:

– telefon: 0230-218022;

– fax: 0230-523455;

– e-mail: situatii.urgenta@prefecturasuceava.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava