Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a reprezentat judeţul Suceava la Târgul Provinciei Luxemburg din Belgia, provincie înfrăţită cu judeţul nostru. Târgul care a avut loc în data de 16 septembrie în Piaţa Luxemburg din Bruxelles, lângă Parlamentul European a reunit peste 50 de companii şi întreprinzători particulari, care au oferit spre vânzare produse tradiţionale din Sud Estul Belgiei, promovând în acelaşi timp turismul, arta şi cultura locală. Nechifor a declarat că judeţul Suceava a primit invitaţia de a participa ca invitat de onoare la ediţia din 2017 a Târgului.

“Consiliul Judeţean Suceava este partener din această primăvară cu Provincia Luxemburg, iar astăzi am primit invitaţia ca judeţul Suceava să fie invitatul de onoare la Ediţia din 2017. Târgul luxemburghez Bruxelles Champetre este una din manifestările tradiţionale din capitala Europei, anul acesta fiind cea de a 29-a ediţie, urmărindu-se promovarea produselor tradiţionale dar si a culturii, tradiţiilor si turismului. Suntem onoraţi de aceasta invitaţie şi mulţumirile mele sunt adresate Guvernatorului Bernard Caprasse şi ambasadorilor Ştefan Tinca, Philippe Beke, precum şi fostului ambasador Patrick Nothomb dar şi ministrului agriculturii, naturii şi turismului din Wallonia, domnul Rene Collin, cei care au făcut, alături de noi, ca acest nou parteneriat să producă rezultate imediate”, a declarat Nechifor.

El a mai apreciat în discursul său că prezenţa judeţului Suceava la cea de a 31-a ediţie a Târgului înseamnă o expunere semnificativă în inima Europei atât pentru locuitorii din Bruxelles cât şi pentru românii care lucrează şi trăiesc în Belgia. „Cu siguranţă vom reprezenta la nivel înalt România, împreună cu Asociaţia Produs în Bucovina, Asociaţia pentru Turism Bucovina, Ansamblul artistic profesionist Ciprian Porumbescu, dar si alţi parteneri tradiţionali”, a încheiat Nechifor.

Judeţul Suceava invitat de onoare la a 31-a ediţie a Târgului Provinciei Luxemburg din Belgia, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava