Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit presei de peste ocean, Julia Roberts l-ar fi sfătuit pe George Clooney să nu o părăsească pe iubita lui, Stacy Kiebler.
Pe Clooney l-a cam luat cu frig, după ce el şi Stacy au sărbătorit un an de relaţie, aşa că Roberts i-a sărit în ajutor.
„Când Julia a auzit că George vrea să pună punct relaţiei lui înainte de a deveni totul prea serios, ea i-a spus lui că Stacy este o fată minunată, pe care ar trebui să o ţină alături de el mereu şi că este prea bătrân pentru a se mai juca aşa. Ea chiar i-a spus lui George că ar trebui să se căsătorească cu Stacy şi să-şi întemeieze o familie. George a fost de acord că, deşi el şi Stacy au mai avut de trecut şi prin clipe mai grele, tot ar putea să facă relaţia să meargă… dar tot nu a promis că se va gândi la căsătorie!”,a declarat o sursă apropiată vedetei, scrie showbizspy.com.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava