MOPAN Suceava

Juniorul Suceava a cucerit un nou trofeu la Braşov Cup. Dupa ce au triumfat sub Tâmpa cu grupa de 2003, “alb-verzii” au bifat un nou succes, ocupând primul loc şi la categoria 2004. Echipa antrenată de Bogdan Pantea a ieşit din faza grupelor cu un bilanţ de trei victorii şi o remiză: 4-1 cu Şcoala de Fotbal «Pârvulescu» Slatina, 1-0 cu CFR Simeria, 2-0 cu gazdele de la Celta Vigo Braşov, respectiv 1-1 cu CSM Oradea. În sferturile de finală, ACS Juniorul Suceava a eliminat la loviturile de departajare, cu scorul general de 3-2, pe LPS Iaşi, pentru ca în semifinale să treacă de Stars Brăila, cu scorul de 3-0. În finală, formaţia suceveană a dat din nou peste Şcoala de Fotbal «Pârvulescu» Slatina, în faţa căreia s-a impus, cu 4-2, adjudecându-şi astfel trofeul.

ACS Juniorul Suceava a câştigat la final şi unul dintre premiile speciale, Ionuţ Nistor, cu două goluri marcate, fiind desemnat cel mai bun jucător al finalei.

Antrenorul Bogdan Pantea a mizat la categoria 2004 la Braşov Cup pe următorul lot de jucători: Cătălin Aioanei, Mihnea Moştoflei, Robert David, Luca Atitienei, Ionuş Nistor, Eduard Neamţu, Sebi Dârţu, Daniel Corniciuc, Bogdan Butnar, Alex Savin, Dimitrie Toader, Ionuţ Buceag şi Matteo Vacariu.
Într-o competiţie desfăşurată în paralel, sub acelaşi nume, ACS Juniorul Câmpulung Moldovenesc a ocupat locul 4 cu grupa under 15. Trupa antrenată de Mihai Eremia a câştigat şi unul dintre premiile speciale prin Cosmin Damian, desemnat cel mai bun portar al turneului la categoria lui de vârstă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava