MOPAN Suceava

Kim Kardashian West vrea cu disperare mai mulţi copii şi, potrivit contactmusic.com, deja s-a apucat de treabă.

Starleta în vârstă de 36 de ani, care are o fetiţă de trei ani, North, şi un băieţel de 15 luni, Saint, împreună cu soţul ei, Kanye West, a spus, conform sursei citate: „Îmi doresc fraţi pentru copiii mei. Voi încerca să mai fac un copil.”

Însă, Kim a mărturisit că medicii i-au spus că ar fi ‘periculos’ să rămână însărcinată pentru a treia oară. „Dar doctorii cred că ar fi periculos pentru mine.”

Kim Kardashian a mărturisit, într-un interviu anterior, că prima sarcină a venit ca o adevărată surpriză pentru ea. Starleta a declarat pentru Billboard că nu se simţea pregătită să devină mamă când a aflat că va deveni mamă, dar că acum este extrem de fericită că atât fetiţa sa, North, cât şi băieţelul, Saint, au ales-o pe ea şi pe Kanye să le fie părinţi.

Kim a spus, potrivit contactmusic.com: “Nu încercam să concepem un copil şi nici nu plănuiam şi, pur şi simplu, am simţit că nu sunt pregătită. Dar cred că niciodată nu eşti pregătită. Se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, la momentul potrivit. De fiecare dată când am rămas însărcinată m-am rugat ‘Sper ca bebeluşul meu să poată face faţă acestei lumi’. Eu sunt de părere că sufletele lor sunt cele care aleg cine să le fie părinţi – că ei aleg această viaţă. Asta cred eu. ”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava