MOPAN Suceava

La Club Aquarius din Câmpulung Moldovenesc  a avut loc sâmbătă, 25 iunie ceremonia de înființare a Clubului Rotary din localitate. Cu această ocazie noul  club denumit Rotary Club Câmpulung Moldovenesc Rarău Bucovina a fost primit oficial în marea familie Rotary. Clubul Rotary din Câmpulung Moldovenesc pornește sub îndrumarea memebrilor clubului similar de la Suceava, clubul naș, ce a acumulat deja o experiență de peste 10 ani, alături de care va continua să inițieze proiecte în interesul comunității.

Însemnele oficiale și obiectele de ceremonial i-au fost înmânate primului președinte al clubului din Câmpulung Moldovenesc, medicul psihiatru Alexandru Paziuc, de către guvernatorul Rotary pentru District 2241 România și Rep. Moldova, Daniel Tanase. Din cadrul clubului nou înființat fac parte 28 de persoane, profesioniști din diverse arii de activitate, persoane capabile să servească comunitatea mai presus decât propriul interes, promovând astfel voluntariatul și adevăratele valori. Rotary este o organizație  a oamenilor de afaceri și reprezentanților diferitelor profesii din întreaga lume care consideră importantă asigurarea de servicii umanitare, care încurajează înalte standarde etice în toate domeniile de activitate și ajută la menținerea păcii, precum și la  stabilirea de relații  de bună înțelegere între popoare. În Rotary sunt peste 1.2 milioane de membri, bărbați și femei, în peste 34.000 de cluburi din întreaga lume. Rotary unește oamenii indiferent de rasă, credință și convingeri politice, într-o atmosferă de cooperare.

Rotary a luat ființă pe 23 februarie 1905, odată cu formarea clubului Rotary din Chicago, Illinois, S.U.A. la inițiativa  avocatului Paul Harris și a unui grup de prieteni apropiați cu profesii diverse. De mai bine de 16 ani, România și Republica Moldova sunt organizate sub forma unui district unic, Districtul 2241. În cadrul lui, peste 3.300 de rotarieni prin cele 123 de cluburi, desfășoară, an de an, proiecte de o amploare variabilă în slujba comunităților din care fac parte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava