MOPAN Suceava

Noua sală de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava a fost inaugurată oficial, astăzi, în prezenţa unei asistenţe numeroase. Proiectul a fost demarat de Ministerul Educaţiei în 2007, cînd la şefia instituţiei se afla suceveanul Cristian Adomniţei, după care a fost abandonat mai mulţi ani din lipsă de bani. Investiţia a fost reluată în 2014 şi finalizată în decembrie 2015, printr-un proiect european, în valoare de aproximativ 8 milioane de lei, care a beneficiat de sprijinul municipalităţii.

Ceremonia de astăzi a debutat cu intonarea imnului naţional. Apoi, a avut loc o slujbă religioasă ţinută de 4 preoţi. Festivitatea a inclus şi un spectacol susţinut de Corul Colegiului „Ştefan cel Mare” şi de interpreta de muzică populară Andreea Chisăliţă.

La eveniment au participat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Gabriel Ispas, conducerea Inspectoratului Şcolar, prefectul Constantin Harasim, şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harşovschi, şeful Casei Judeţene de Sănătate, Cristi Bleorţu şi directorul medical al Spitalului de Urgenţă „Sfîntul Ioan cel Nou”, Tiberiu Brădăţan. Au mai fost prezenţi fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, fostul rector al USV, Adrian Graur, parlamentarii PNL Gheorghe Flutur, Ioan Balan şi Alexandru Băişanu şi senatorul PSD Ovidiu Donţu, precum şi fostul prefect Florin Sinescu. Directorul Colegiului „Ştefan cel Mare” Dan Popescu le-a înmînat plachete şi diplome de excelenţă tuturor celor care s-au implicat în realizarea sălii de sport.

Complexul sportiv este format dintr-un teren omologat pentru baschet şi volei, o sală de forţă, 4 vestiare şi o tribună cu 200 de locuri. Inaugurarea complexului sportiv a avut loc în cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 155 de ani de la înfiinţarea colegiului sucevean.

La Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” a fost inaugurată noua sală de sport, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava