Concert pascal
MOPAN Suceava

La Fierărie a deschis joi noul spaţiu de evenimente, care se va numi Talcioc Cultural. Deschiderea talciocului a avut loc joi, la eveniment fiind invitată formaţia suceveană Crosside, după care a avut loc vernisajul expoziţiei tinerei artiste Andreea Juduc. Talciocul Cultural este situat în clădirea Centrului de Proiectări (Proiect Bucovina).

Reprezentantul echipei La Fierărie, Marius Pâslariu, a ţinut să precizeze că în noul Talcioc Cultural va exista o berărie, o tutungerie, o librărie Alexandria, un stand cu produse hand-made şi unul cu antichităţi, un magazin Fly Music cu instrumente muzicale. De asemenea, în noul spaţiu există şi o scenă de dimensiuni mari, pentru concerte, iar Muzeul Bucovinei are un spaţiu special pentru a-şi promova evenimentele pe care le organizează. „Aici şi de acum avem posibilitatea de a merge pe trupe cu un număr mai mare de componenţi, iar sistemul de sunet pe care l-am achiziţionat ne permite acest lucru. Vom aduce în <aerul fierăresc de talcioc> stiluri ca soft rock, rock, blues, country, jazz, vom avea seri de teatru şi muzică de cameră şi vom încerca să acoperim pofta de cultură a oraşului. Talcioc Cultural este un vis frumos, dar este unul dintre acele visuri care se împlinesc. Din dorinţa de a le oferi tuturor prietenilor noştri posibilitatea de a fi alături de noi când avem oaspeţi de seamă, am pornit pe acest drum cu voinţă, curaj şi ştiinţa că facem ce trebuie pentru un strop în plus de poftă de viaţă şi poftă de cultură”, au spus reprezentanţii La Fierărie.

Tot în prima zi de funcţionare a Talciocului Cultural a avut loc şi concertul susţinut de Canaf & Excentric Blues Band, la care au fost prezenţi pentru 400 de persoane.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava