MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „LA FIERĂRIE deschide porțile, începând cu 11 octombrie, unui nou spațiu destinat evenimentelor culturale.  Talcioc Cultural este un concept care va aduna iubitori de cultură de toate vârstele într-un singur loc, un spațiu mai mare și plin de povești în fiecare colț al său. După 4 ani de la primul eveniment live, La Fierărie vine cu un proiect nou, un proiect ambițios prin care ne dorim sa aducem zilelor și serilor orașului încă un strop de cultură.

Parafrazându-l pe Johann Wolfgang von Goethe „Pentru orice realizare primul pas este curajul”, La Fierărie și echipa noastră a avut curajul să facă dintr-un spațiu mai mare un loc unde se vor întâlni artele și artiștii, tinerii de toate vârstele și muzica de cea mai bună calitate. Vom aduce în oraș Cântări pentru prieteni, Școala de blues, seri Pour les Connaisseurs, zile și seri de teatru, petreceri pentru cei care știu că muzica „se întâmplă” de câteva decenii, competiții în care vom recunoște talentul tinerilor și multe alte proiecte care se vor dezvolta împreună cu voi, prietenii noștri.

Când am purces pe acest drum, să aducem un „altceva” printre pub-urile din Suceava, nu ne-am gândit ca va fi ușor, dar am știut că merită să investim continuu și constant în cultură și artiști, în dezvoltarea spațiului, să punem pasiunea în artă și arta în pasiune.  Pornind și de la „dacă tot vei gândi, gândește mare”, am gândit și noi mare, dar acest „mare” ne dorim să fie constant, fiecare zi a săptămânii să fie marcată de o infuzie de cultură pentru fiecare dintre noi.

Vom aduce în „aerul fierăresc de talcioc” stiluri ca soft rock, rock, blues, country, jazz, vom avea seri de teatru și muzică de cameră și vom încerca să acoperim pofta de cultură a orașului. Talcioc Cultural este un vis frumos, dar este unul dintre acele vise care se împlinesc. Din dorința de a le oferi tuturor prietenilor noștri posibilitatea de a fi alături de noi când avem oaspeți de seamă, am pornit pe acest drum cu voință, curaj și știința că facem ce trebuie pentru un strop în plus de poftă de viață și poftă de cultură.

Odată cu lansarea noului site, www.lafierarie.ro,  comunicarea cu prietenii noștri se va îmbunătăți. Pentru evenimentul de lansare, pe site poate fi găsit un VOUCHER care va reprezenta „biletul” de intrare. Nu se fac rezervări pentru această seară, dar opțiunea de Rezervări este activă și, spre bucuria noastră, avem prieteni care deja o folosesc și le mulțumim pentru asta.

Pentru a fi aproape de noi și, așa cum sunteți deja obișnuiți, să aflați în timp real cum „devenim”, există o opțiune pe site: SE INTAMPLA ACUM LA FIERARIE. Pub Boem s-a construit sub ochii voștri, ați văzut mereu ce se mai schimbă pe ici pe colo. Prin urmare, Talciocul Cultural va avea parte de ultimele retușuri tot sub ochii voștri.

Pe parcursul acestor 4 ani de La Fierărie ați fost alături de noi și împreună am crescut. Știm că veți fi alături de noi și în noul proiect, creat pentru voi, proiect care vi se va descoperi cu ceva nou de fiecare dată când ne veți fi oaspeți.

Dar, ne dorim să deveniți mai mult decât oaspeți. Ne dorim și vă invităm să faceți parte din echipa noastră, cu bune și cu rele, așa cum i se cade unei familii”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava