MOPAN Suceava

Candidatul ALDE pentru funcţia de primar al Sucevei, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă că finalul acestei campanii electorală îl găseşte extrem de încrezător că va câştiga alegerile. Alexandru Băişanu a spus că este încrezător în acest lucru în primul rând datorită modului în care a fost primit de sucevenii cu care a discutat, dar şi datorită încrederii acestora în el şi în echipa ALDE pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. „Vrau să mulţumesc tuturor cetăţenilor Sucevei pentru eforturile făcute şi pentru sprijinul acordat mie şi colegilor mei care candidează pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Sunt enorm de mulţumit de relaţia pe care deja o am cu sucevenii, şi simt că aceştia au înţeles că 12 ani, trei mandate pentru un singur om este suficient”, a spus Băişanu. El a ţinut să sublinieze faptul că între el şi ceilalţi candidaţi pentru Primăria Suceava există foarte multe diferenţe, primul exemplu dat fiind acela că „eu sunt singurul candidat asupra căruia nu planează nici o suspiciune de fraudă”, precizând că întreaga sa activitate politică a fost una corectă. Alexandru Băişanu a spus că este singurul candidat care nu are şi nu va avea dosare penale, pentru că nu are ce să ascundă, iar cu toate acestea „este cel mai terfelit”. Băişanu a spus că Suceava are nevoie de o schimbare, de un primar tânăr care să fie născut, crescut, educat în Suceava, şi care să vină cu un nou tip de mentalitate. „Acum 12 ani existau alte tipuri de maşini, de telefoane, de televizoare. Între timp totul a evoluat şi s-a schimbat. Ce nu s-a schimbat a fost primarul, care nu a reuşit să se <upgradeze>. Suceava are nevoie de un primar tânăr, care să aibă o altă mentalitate, suficientă experienţă în administraţie, şi suficientă forţă pentru a pune în aplicare un alt tip de mentalitate a funcţionarilor din Primărie, adică să aibă respect faţă de cetăţeni”, a arătat Alexandru Băişanu, care a adăugat că el va fi cel mai mare duşman al birocraţiei, iar programul Primăriei „va fi mulat” pe programul cetăţenilor.

Liderul ALDE a mai spus că el este singurul candidat care şi-a asumat că în cazul unor decizii majore pentru municipiu, acestea vor fi luate nu doar de primar şi consilieri, ci în urma unor referendumuri locale. „Este modul meu de a înţelege lucrurile şi de a impulsiona cetăţenii pentru a-i face părtaţi la decizii importante”, a explicat Băişanu. El a mai spus că ALDE este singurul partid care are pe lista pentru Consiliul Local Suceava persoane din toate categoriile sociale, de la tineri până la pensionari, şi de la doctori, oameni de afaceri, copii care au fost instituţionalizat şi care au ajuns profesori, şi până la sportivi de performanţă şi reprezentanţi ai pensionarilor. Alexandru Băişanu a arătat că 90% dintre cei de pe lista ALDE pentru CL Suceava nu au mai făcut politică, dar care sunt buni profesionişti, şi doar 10% sunt cei cu experienţă în politică.

Liderul ALDE Suceava a subliniat faptul că este extrem de important faptul că el este singurul candidat care mai face sport, fie tenis, fie fotbal, şi care înţelege că sportul înseamnă atât o evoluţie „trupească, dar şi spirituală”, fiind şi singurul care este implicat în viaţa sportivă, având în vedere că ocupă funcţie de vicepreşedinte al Federaţiei Ecvestre din România. Băişanu a mai adăugat că tot el este singurul care a propus o soluţie concretă pentru rezolvarea problemelor cu termoficarea din Suceava, prin montarea de centrale de apartament la cei care mai sunt racordaţi la sistemul centralizat.

Făcând referire la cultură, Alexandru Băişanu a spus că este singurul candidat la Primăria Suceava care a scris cărţi şi lucrări ştiinţifice, care scrie poezie, şi care a susţinut în mod real programul „Suceava – capitală culturală europeană”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava