Concert pascal
MOPAN Suceava

Nechifor a spus că oferirea acestui film reprezintă „un gest de respect de recunoştinţă pe care vi-l datorez. Şi în afară de acest DVD pe care îl veţi primi vă ofer nominal, tuturor colegilor şi colegelor, un alt semn de recunoştinţă a acestui mandat care se încheie acum după patru ani, în condiţiile în care au fost extrem de multe provocări şi dificultăţi”.
Fiecare consilier judeţean a primit câte o diplomă din sticlă pe care Cătălin Nechifor a scris mesajul „Vă mulţumesc pentru implicarea dumneavoastră în activitatea Consiliului Judeţean Suceava în mandatul 2012 – 2016, precum şi pentru buna colaborare în ceea ce a însemnat identificarea celor mai bune soluţii la diversele provocări administrative. Rămân în urma noastră proiectele importante pentru judeţul Suceava, Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare”, Muzeul de Istorie al Bucovinei, Transrarăul, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou”, dar şi multe altele”. Rămân şi momentele de suflet, aşa cum au fost acordarea titlurilor de cetăţean de onoare Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, regizorului Mircea Drăgan şi doctorului Raed Arafat. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez alături de dumneavoastră, vă doresc sănătate şi mult succes în viitor”.


Cătălin Nechifor a ţinut să mulţumească şi angajaţilor Consiliului Judeţean Suceava, cei care au făcut ca deciziile luate în deliberativ să fie duse la îndeplinire. „Am reuşit să facem câte ceva important, şi vreau să le mulţumesc şi sucevenilor care au avut încredere în noi şi care în urmă cu patru ani ne-au dat această şansă şi onoare să-i reprezentăm, şi să facem ceea ce am putu noi mai bine pentru ca viaţa lor să fie schimbată în sens pozitiv”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

La rândul său, videpreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu, le-a mulţumit colegilor pentru că i-au acordat încrederea de a ocupa această funcţie şi pentru colaborarea din ultimii patru ani. „Vreau să vă mulţumesc tuturor, şi tot ceea ce am realizat în aceşti patru ani se datorează unei colaborări extraordinare cu dumneavoastră, atât în activitatea cotidiană, cât şi în acele şedinţe în care am fost pus în situaţia să le conduc, înlocuindu-l pe domnul preşedinte. Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes”, a fost mesajul lui Alexandru Rădulescu.

De asemenea, liderul consilierilor judeţeni ai PNL, Vasile Ilie, a mulţumit, la rândul său pentru colaborarea în cadrul CJ Suceava, considerând că aceasta a fost una bună, constructivă, din care au avut de câştigat doar cetăţenii judeţului. „Poate că era locul de mai multe lucruri de făcut şi mă refer aici la fonduri europene, mai multe de atras, şi proiectele împinse mai repede înainte, dar să lăsăm loc şi celor care vor veni după noi aici”, a spus Vasile Ilie.


Printre cei care au mai luat cuvântul s-a numărat şi consilierul PSD Virginel Iordache, care a ţinut să precizeze că atmosfera din deliberativul judeţean din ultimii patru ani poate fi exprimată printr-un singur cuvânt, şi anume „concordie”. „Oameni care au principii diferite se pot înţelege, pot realiza lucruri minunate pentru acest judeţ, şi mă bucur că toţi din cei prezenţi au apreciat activitatea pe care am desfăşurat-o timp de patru ani”, a spus Iordache. Un alt consilier, Brânduşel Nichitean a spus că din punctul său de vedere, ultimi patru ani au fost „cei mai buni ani din mandatele de consilieri judeţeni pe care le-a vut judeţul Suceava”, Mihai Grozavu a precizat că „vreau să vă mulţumesc pentru colaborarea pe care am avut-o, chiar deschisă şi creativă, în cadrul consiliului şi să mulţumesc personalului instituţiei, care a fost atent şi deschis cu noi”, în timp ce Ioan Abutnăriţei a spus că a fost onorat să facă parte din acest Consiliu Judeţean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava