MOPAN Suceava

Cântăreaţa Lady Gaga susţine că fiecare om din lumea asta încearcă să afişeze o imagine perfectă. Artista se pregăteşte de lansarea noului ei album, ‘Joanne’ – care reprezintă un tribut pentru sora tatălui ei, care a murit de lupus când avea doar 19 ani – şi crede că discul va ajunge la inimile tuturor.

Lady Gaga a spus, potrivit contactmusic.com: „Cred că fiecare om de pe lume are o Joanna în viaţa sa. Fiecare are pe cineva pe care fie l-a pierdut, fie urmează să-l piardă. În această lume, cu toţii încercăm să ţinem pasul, să afişăm o imagine perfectă.”

Gaga, în vârstă de 30 de ani, pe numele real Stefani Germanotta, a mai spus că fiecare piesă de pe noul album discografic are o însemnătate personală pentru ea. Artista a spus pentru ziarul Sunday Times: „Nu ştiu dacă am detaliat, dar Joanne mi-a dat puterea de a trăi restul vieţii de care ea nu a avut parte.”

Lady Gaga – care este cunoscută pentru stilul vestimentar excentric – a mai spus că îşi doreşte foarte mult ca oamenii să fie mai atenţi la versurile melodiilor de pe noul album, decât la alte lucruri, cum ar fi hainele pe care le poartă. „Altceva devine centrul atenţiei (când versurile nu mai sunt pe primul loc), lucru pe care îl şi doream cândva. Dar dacă voi purta un tricou negru şi pantaloni negri zi de zi, oamenii poate vor asculta şi ceea ce scriu.”, a spus Gaga, potrivit sursei citate.

Lady Gaga: „În această lume, cu toții încercăm să ținem pasul, să afișăm o imagine perfectă”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava