Concert pascal
MOPAN Suceava

Controversata cântăreață Lady Gaga a fost părăsită de iubitul ei, actorul Taylor Kinney, potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean.

Gaga și Kinney s-au cuplat 2011, după ce au jucat rolul îndrăgostiților în videoclipul piesei ‘You And I’ al artistei. Acum, se pare că cei doi artișit au hotărât să pornească pe drumuri seprate.
Potrivit contactmusic.com, relația dintre cântăreață și Kinney nu mai merge bine încă de câteva luni, pentru că Gaga este foarte ocupată și, potrivit editorilor ziarului The Sun, Kinney a hotărât să se despartă de ea pentru că nu mai poate să facă față celebrității ei.

O sursă a declarat pentru The Sun: ”Taylor i-a spus că ea este căsătorită cu cariera ei și că el nu poate să mai formeze o relație cu Gaga-megastarul și cu toate obsesiile și alter-ego-urile ei. El o iubește pe Gaga cea ‘cool’, cu picioarele pe pământ, dar cu greu o poate vedea. Ea niciodată nu se oprește din muncă… Are o întreagă echipă de securitate și deasemenea o mulțime de asistenți care o însoțesc peste tot și aproape tot timpul. Într-o lună există, poate, o singură noapte pe care o pot petrece împreună, pentru că, pe lângă toate activitățile ei, are și el un program încărcat.”

Lady Gaga nu a comentat zvonurile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava