MOPAN Suceava

Mega turneul LaLa Love Tour se apropie de final. Din ianuarie si pana acum, membrii trupei LaLa Band au strabatut tara in lung si-n lat, s-au intalnit si s-au fotografiat cu mii de fani si au sustint 23 de super concerte. Ultima etapa a turneului va avea loc intre 13 si 25 aprilie si va cuprinde 10 concerte. Tinerii vor sustine un concert extraordinar la Suceava, joi, 18 aprilie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Celelalte date din turneu sunt:
Buzau – 13 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Focsani – 14 aprilie, Sala Sporturilor
Chisinau – 17 aprilie, Palatul National
Bistrita – 19 aprilie, Sala Sporturilor
Cluj Napoca – 20 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor
Pitesti – 22 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Ploiesti – 23 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Bacau – 24 aprilie, Teatrul de Vara
Galati – 25 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor
Trupa LaLa Band este pregatita sa aduca soare si bucurie in inimile tuturor fanilor suceveni. Tinerii artisti, protagonisti ai serialului “Pariu cu viata”, se pregatesc intens pentru apropiatele concerte si pentru emotionantele intalniri cu fanii:

Criss: “Suntem nerabdatori sa transmitem energia LaLa tuturor fanilor care ne asteapta in ultima parte a turneului LaLa Love Tour. V-am pregatit emotii LaLa de primavara, pentru ca sunteti minunati si va iubim mult!”

Vlad: “Fiecare intalnire cu fanii este unica si de aceea ne bucuram ca am putut ajunge in toate colturile tarii. Si pentru ca vom reveni la Cluj, unde am fost atat de frumos sarbatorit de public la concertul din februarie, va spun doar ca LaLa Band va face super show!!!”

Alina: “Sunt entuziasmata de concertele din aprilie, mai ales ca vom trece granitele tarii si vom ajunge si la Chisinau, unde ma bucur mult ca a prins fenomenul LaLa.”

Dorian: “LaLa fani, sunteti pregatiti sa incheiem la inaltime mega turneul LaLa Love Tour? Impreuna cu voi vom face o primavara LaLa de neuitat!”

Concertul incepe la ora 19.00, iar sesiunea foto pentru posesorii biletelor VIP incepe la ora 17.00. Atentie, numarul biletelor VIP este limitat! Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro si myticket.ro.
Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural „Arta contra drog – 2013”,  initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul  International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

LaLa Band în concert la Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava