Concert pascal
MOPAN Suceava

Televiziunea Intermedia vă invită la evenimentul de lansare, la Suceava, a celui de-al patrulea volum de versuri, „Numărătorul de paşi”, semnat de Sebastian Remus Crăciun. În vârstă de 13 ani, elev în clasa a VI-a, la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă”, din Cîmpulung Moldovenesc, Sebi suferă de tetrapareză spastică. Din vînzarea cărţilor, micul poet îşi plăteşte intervenţiile şi recuperările care să-l ajute să meargă. „Astăzi păşesc…, păşesc datorită vouă, celor mulţi, care aţi avut încredere în mine şi mi-aţi cumpărat cărţile. Vă invit să participaţi la lansarea celei de a patra cărţi, intitulată <Numărătorul de paşi>, să numărăm împreună, aşadar, paşii pe care reuşesc să-i fac spre Slava lui Dumnezeu şi bucuria voastră, a celor ce m-aţi ajutat”, este mesajul lui Sebi către iubitorii de poezie.

Volumul „Numărătorul de paşi” a fost scos printr-un proiect al Asociaţiei Culturale „Fair Play” din Gura Humorului, condusă de poetul Sorin Poclitaru, la editura „Smart” din Humor.

Cartea costă 20 de lei şi poate fi achiziţionată la lansarea care va avea loc luni, pe 6 iunie, de la ora 17:00, la Muzeul de Istorie Suceava.

Prezintă: Sorin Poclitaru, Florin Haidamac, Mihai Pînzaru PIM şi Brînduşa Sorina Bialy. Un eveniment al Televiziunii Intermedia Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava