MOPAN Suceava

Evenimentul de lansare oficială a candidaților PNL Suceava pentru alegerile parlamentare va avea loc vineri, 18 noiembrie a.c., în prezența liderului PNL, Alina Gorghiu și a președintelui Organizației Județene Suceava, Gheorghe Flutur. Lansarea va începe la ora 17:00, în sala mare a Casei de Cultură Suceava, în prezența candidaților PNL Suceava pentru Camera Deputaților și Senat, a primarilor și a tuturor aleșilor locali din județ, membri și simpatizanți ai partidului, la lansare urmând să participe și coordonatorul campaniei electorale Gheorghe Falcă. Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că în cadrul evenimentului de azi liberalii suceveni vor să arate că sunt o filială puternică a partidului, care poate să trimită în Parlamentul României șase deputați și doi senatori. „Dorim să transmitem mesajul nostru, și anume <Suceava înainte cu PNL și Dacian Cioloș Cioloș premier>. Mesajul și dorința noastră este să arătăm că PNL Suceava este o filială foarte puternică care poate trimite în Parlament șase deputați și doi senatori, care vor promova politicile PNL la nivel național, dar care vor apăra cu hotărâre dorințele sucevenilor. Iar viitorii noștri parlamentari vor avea mandatul să-l susțină pe Dacian Cioloș premier al României”, a declarat Gheorghe Flutur. El a spus că mesajul PNL către alegătorii suceveni este de a vota în continuare cu liberalii, pentru ca Dacian Cioloș să fie în continuare premierul României. „Pentru suceveni nostru este: <ați votat la locale echipa liberală, Gheorghe Flutur și Ion Lungu, și cei 45 de primari liberali. Dați-ne votul pentru parlamentarii liberali, care să ne dea premier Dacian Cioloș și în felul acesta Suceava va merge înainte>”, a subliniat Gheorghe Flutur.
Lista PNL Suceava pentru Camera Deputaților este deschisă de actualul deputat Ioan Balan, primarul din Iacobeni, Angelica Fădor, realizatorul TV Bogdan Gheorghiu, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, deputatul Radu Surugiu, consilierul local Ovidiu Doroftei, ei fiind urmați de Gabriel Moroşan, Vasile Chiruţă, Viorel Haiura, Liviu Andreescu, Alexandra Munteanu şi Alexandru Salup.
Lista pentru Senat este deschisă de fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Daniel Cadariu, el fiind urmat de actualul senator Steliana Miron. Pe următoarele locuri se află universitarul Radu Pentiuc, Tudorel Titianu, Mugurel Bocancea şi Cristi Creţu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava