Concert pascal
MOPAN Suceava

LeAnn Rimes este îngrijorată că Eddie Cibrian o va înşela.
Cântăreaţa – care a început să se întâlnească cu Eddie de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi cu câte cineva – a fost întrebată dacă nu se teme că Eddie o va înşela, din moment ce, pe vremea când era căsătorit cu Brandi Glanville, ei doi s-au cuplat.
„Aş fi falsă dacă aş zice că nu, lumea m-ar considera mincinoasă dacă aş zice că nu mă tem, dar, da, mă tem.”, a mărturisit LeAnn, potrivit showbizspy.com

Rimes a mai declarat că, la rândul său şi Cibrian de teme că ea va călca strâmb, pentru că şi ea era căsătorită, cu Dean Shermet, când au început să aibă o relaţie.
„Vorbind în numele său, aş putea spune că şi el este îngrozit de acest gând… Pot spune că am fost foarte sinceri unul cu celălalt şi deschişi şi că discuţiile pe care le-am avut pe acestă temă m-au făcut doar să înţeleg cât de mult îi pasă, la fel ca şi mie, să fim loiali unul altuia.”, a mai spus cântăreaţa, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava