MOPAN Suceava

În acest sfârșit de săptămână, sesiunile de cumpărături din magazinele Iulius Mall Suceava pot fi combinate cu activități distractive, pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Pe agenda următoarelor zile se regăsesc lecții gratuite de dans, atelier de creație și activități haioase în compania clovnului Bobo.

Iulius Mall Suceava continuă seria evenimentelor dedicate copiilor, la care participă zeci de prichindei săptămânal. Sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt așteptați la o nouă ediție a atelierului de creație. Pentru că tot mai mulți părinți sunt preocupați ca năzdrăvanii lor să petreacă timpul liber într-o manieră educativă și ludică, Iulius Mall Suceava le oferă prilejul de a descoperi propuneri variate și interesante, pe care le pot continua și acasă. De această dată, specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta pe micuți să decoreze elemente de veselă. Ștrengarii vor învăța ce pași trebuie urmați în înfrumusețarea unei farfurii cu desene personalizate, materialele necesare fiind puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, cei mici sunt așteptați la o nouă întâlnire amuzantă, în compania clovnului Bobo. Și de această dată, după-amiaza va fi condimentată cu numeroase farse, jocuri și concursuri distractive.

Duminică, Iulius Mall Suceava lansează invitația: „Simte ritmul, simte muzica!”. De la ora 17.00, la parterul mall-ului vor fi prezenți instructorii Salsa Family, pregătiți pentru a oferi lecții gratuite tuturor celor dornici să deprindă mișcările antrenante. Clienții Iulius Mall vor învăța cum să cucerească ringul de dans pe ritmuri caraibice, salsa, bachata şi merengue.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava