MOPAN Suceava

Centrul Gifted Education a început selecția pentru Școala Leonardo Gifted School, prima școală britanică internațională dedicată exclusiv copiilor supradotati (de la 5 la 11 ani), care își va începe activitatea școlară din septembrie 2015.

Leonardo Gifted School este unică în Romania și în regiune, diferențiându-se de sistemul clasic de educație printr-un mediu educațional specializat pentru copiii supradotați cu peste 24 de diferențiatori. Școala Leonardo Gifted School are în palmares peste 1000 de ore de expertiză și lucru direct cu copiii supradotați, peste 1000 de copii testați la standarde internaționale si 100% grad de satisfacție în rândul copiilor supradotați.

Misiunea școlii este să ofere celor mai inteligenți copii un cadru elevat internațional, orientat prin concepție pentru a satisface nevoile speciale ale copiilor supradotați. Școala are propria politică de recrutare asigurată printr-o selecție complexă la standarde internaționale; un mediu extrem de bogat de curriculă îmbogățită (enrichment) oferit de mentori; oferă un cadru sănatos de dezvoltare prin clase mici, hrană bio, un număr mare de personal raportat la numărul de elevi, și o ațentie extraordinară pentru sprijinul emoțional al copiilor – copiii find susținuti de consilieri psihologi de-a lungul întregii zile. Este o școală care întelege nevoile speciale de educatie și consiliere ale copiilor supradotați și ale părinților lor.

Copiii cu abilități înalte selectați vor avea un program normal de la 8.30 la 18.00 (pentru copii peste 6 ani) și de la 8:30 la 12.30 (pentru copii de 5 ani).

Școala va urmări nevoia copiilor de a experimenta și va recunoaște succesul școlar luând în considerare evoluția interioară, starea de mulțumire și echilibru cu sinele și cu ceilalți, conectarea cu propria intuiție și înțelepciune și capacitatea de a darui și de a fi compasiv. Filosofia școlii britanice pentru copii supradotați este centrată pe dezvoltarea holistică, echilibrată, armonioasă, emoțională, intelectuală și fizică, dăruind copiilor un cadru de libertate și responsabilitate asumată care îi susține să devină gânditori autonomi, creatori și leaderi empatici și compasivi.

Școala le va provoca abilitățile, dezvoltând gândirea de ordin superior, empatia și compasiunea, capacitățile creativ productive ale copiilor în a găsi soluții, a crea permanent, și a se bucura de abilitățile lor și de cine sunt ei ca indivizi. Scopul principal al Școlii Leonardo Gifted School este de a forma liderii inspiraționali ai societății de mâine.

“Statistic vorbind, România are printre cei mai mulți copii supradotați din Uniunea Europeană, iar această școala pe care am lansat-o are menirea de a îi susține cu o educație diferențiată. Parlamentul European recomandă țărilor membre, educație diferențiată și politici educaționale care să susțintă valorificarea potențialului înalt al acestor copii. Absolvenții Școlii Leonardo Gifted School vor putea fi liderii României de mâine”, declară Monica Gheorghiu, directorul și fondatorul Școlii Leonardo Gifted School și președintele Centrului Gifted Education.

Școala va oferi un număr limitat de burse „Anatolie Gheorghiu”, pe bază de merit și nevoie socială pentru copii din Republica Moldova și respectiv România, care trec de selecție și arată un nivel foarte înalt de motivație pentru a respecta principiul central al școlii „Pay it forward” – atât ei, cât și parinții lor. Înscrierile pentru selecție se pot face pe site-ul www.leonardoschool.ro.

Leonardo Gifted School, prima școală dedicată exclusiv copiilor supradotați, ajunge în România, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava