MOPAN Suceava

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel mondial si unul din liderii pietei de bricolaj din Romania, continua expansiunea in Moldova si deschide  pe 24 iunie, la ora 07:00, primul magazin din Iasi. Magazinul, care este al paisprezecelea din retea,  se intinde pe o suprafata de 13.000 mp si este situat pe Calea Chisinaului, nr 23.

Oferta cu care LEROY MERLIN vine in intampinarea iesenilor, inca de la deschiderea magazinului, este de aproape 28.000 de produse de calitate, cu preturi adaptate la puterea de cumparare a tuturor clientilor, astfel incat fiecare sa poata avea acces la cele mai bune solutii pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuintei si a gradinii.

De asemenea, magazinul pune la dispozitia clientilor sai un spatiu drive-in dispus pe o suprafata de 4.000 mp, unde fiecare isi poate face cumparaturile simplu si rapid, incarcandu-si direct marfa in masina.  Ca si in restul unitatilor LEROY MERLIN, o echipa dedicată de peste 100 de angajati va fi in permanenta la dispozitia clientilor, astfel incat fiecare sa primeasca cele mai bune solutii, adaptate nevoilor si bugetului lor.

Magazinul LEROY MERLIN Iasi va fi deschis de luni până sambată între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00.

Magazinul LEROY MERLIN din Iasi va oferi clientilor sai servicii de livrare expres, descarcare la usa clientului, finantare, retur marfa in termen de 90 de zile de la cumparare, inchiriere unelte pentru care nu se percepe garantie, post vanzare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

“Asa cum am promis, vom finaliza in timp util procesul de rebranding al retelei de magazine achizitionate, pentru ca ne dorim ca un numar cat mai mare de romani sa plateasca mai putin pentru produse de bricolaj de calitate si servicii impecabile. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara deschiderea unui magazin in Iasi, acest oras fiind un pol important in regiunea Moldovei, o zona in care credem si care detine un mare potential de dezvoltare in viitor. Ultimii 3 ani au marcat un trend de crestere semnificativ pentru acest oras si credem ca in urmatorii 5, cresterea zonei va fi exponentiala. Vom fi alături de ieseni în dezvoltarea oraşului şi a întregii regiuni. “a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN Romania.

“Ne bucuram sa putem oferi clientilor produse de calitate, accesibile oricui este interesat sa isi amenajeze caminul si gradina. Este nevoie pe piata locala de experienta cumparaturilor moderne, cu o gama larga de produse, intotdeauna la preturi mici, mereu in stoc si cu cea mai buna consiliere. Clienții sunt invitați să se simtă ca acasă în magazinul nostru!” a declarat Xavier Claudel, directorul magazinului LEROY MERLIN Iasi.

***

In prezent, in Romania, functioneaza 13 magazine LEROY MERLIN (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, in Bragadiru, Ilfov , un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langă Ploiesti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin in Brasov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin in Constanta pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, doua magazine in Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 si pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin in Sibiu in incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Selimbăr, un magazin Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin in Targu Mures pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall si un magazin in Bacau situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park.

Pentru detalii despre ofertele LEROY MERLIN clienții interesați pot accesa site-ul companiei www.leroymerlin.ro dar și pagina oficială de Facebook www.facebook.com/LeroyMerlinRomania pentru a primi sfaturi cu privire la amenajarea sau reamenajarea locuinței lor.

Fondat în 1923, LEROY MERLIN are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. LEROY MERLIN România face parte din Grupul Adeo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava