Concert pascal
MOPAN Suceava

Liam Hemsworth a reapărut pe pagina oficială de Instagram a lui Miley Cyrus, pentru prima dată de când cei doi s-au împăcat, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 26 de ani şi cântăreaţa s-au împăcat în decembrie, după o perioadă destul de lungă în care nu au mai format un cuplu, şi au încercat de atunci să stea cât mai departe de ochii curioşilor. Duminică, 17 iulie, interpreta hit-ului ‘Wrecking Ball’ a decis că e momentul să ‘iasă la suprafaţă’. Astfel, Cyrus a postat pe contul de socializare o fotografie cu Liam stând pe un şezlong, alături de căţelul lui. Lângă imagine, vedeta a scris: “Atât de multă dragoste într-o singură poză…”

Liam Hemsworth a declarat într-un interviu anterior că este convins că despărțirea de Miley Cyrus, în 2013, a fost ceva ce „trebuia să se întâmple”, pentru că amândoi erau mult prea tineri la acea vreme pentru căsătorie.

Starul din ‘Hunger Games’ a cunoscut-o și s-a îndrăgostit de Miley în 2010, pe platourile de filmare ale peliculei ‘The Las Song’. În iunie 2012 s-au logodit. Relația nu a durat însă, iar în 2013 s-au despărțit. În ciuda faptului că erau foarte tineri, Liam spune că știau amândoi că le este menit să fie împreună. Într-un interviu pentru pentru revista GQ Australia, actorul a spus: „Bineînțeles că a fost greu (nr. despărţirea). Dar la acea vreme, atât eu, cât și ea, mergeam în direcții diferite și trebuia să se întâmple asta. Amândoi eram super tineri și a fost o decizie bună pe moment – aveam nevoie de asta.”

Liam Hemsworth și Miley Cyrus au redevenit un cuplu la sfârșitul anului trecut și au decis să fie cât mai discreți posibil în legătură cu viața lor amoroasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava