Concert pascal
MOPAN Suceava

Consilierul PSD Eugen Girigan a demisionat astăzi din deliberatiul local sucevean. Eugen Girigan a fost fără doar şi poate unul dintre cei mai experimentaţi consilieri locali ai PSD Suceava, fiind şi liderul reprezentanţilor acestui partid în deliberativ. Anunţul a fost făcut la finalul şedinţei de astăzi a Consiliului Local Suceava, Eugen Girigan precizând că „în conformitate cu regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Local, art 95, vă voi înmâna cererea mea de demisie”.
„Stimați colegi, a fost pentru mine o onoare să lucrez alături de dumneavoastră în această instituție, atât în acest mandat cât și în cel trecut. Mulțumesc pentru colaborarea și activitatea desfășurată, chiar dacă nu întotdeauna am avut aceleași puncte de vedere. Dacă în activitatea mea am deranjat sau supărat pe cineva îmi cer scuze și îi asigur că nu am făcut-o intenționat” le-a transmis Eugen Girigan colegilor săi din Consiliul Local Suceava.
După anunţul făcut de Eugen Girigan, printre cei care şi-au exprimat regretul faţă de această decizie a fost şi primarul Ion Lungu. Primarul Sucevei a a apreciat „vasta experienţă profesională”, adăugând că „ne-am bazat de multe ori pe dumneavoastră și sincer îmi pare rău”.

Liderul consilierilor locali PSD Suceava Eugen Girigan a demisionat din deliberativ, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava