MOPAN Suceava

Acum o săptămână, Iulia Albu a făcut-o praf pe Lidia Buble, care a apărut la un eveniment monden îmbrăcată într-o salopetă roșie. Deși fashion editorul a recunoscut că vestimentația îi vine bine pentru că artista a slăbit considerabil, Iulia i-a acordat cântăreței nota zero, potrivit click.ro.

Remarcile răutăcioase ale Iuliei Albu, făcute în rubrica sa săptămânală de la WowBiz, au cuprins cuvinte precum „monstruos”.

De această dată, Iulia a fost cea care a intrat în gura Lidiei, care nu s-a mai abținut. Deși a spus că nu o afectează în niciun fel părerea răutăcioasă a editorului de modă, iubita lui Răzvan Simion a spus: „M-a amuzat doamna Irina, ăă, Iulia, cum spui tu. Eu consider că m-am îmbrăcat ca un om normal. Pentru mine contează să-mi placă mie și iubitului meu. Poate își găsește și ea drumul în viață. Până atunci, o să mă rog pentru ea. Dumnezeu să o binecuvânteze. Cred că doar coroana de spini pe care a purtat-o doamna Irina, pardon Iulia, m-a deranjat în seara aia, căci cred că l-a luat în derâdere pe Domnul Iisus”, a spus, potrivit sursei citate, ironică, Lidia, care a fost invitată marți, 26 aprilie, la „Teo Show”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/lidia-buble-despre-iulia-albu-poate-isi-gaseste-drumul-viata-0

Lidia Buble, despre Iulia Albu: «Poate își găsește drumul în viață», 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava